Home Alt Forums Off Topic O, O, Somethins busted on the site :(

O, O, Somethins busted on the site :(

This topic has 3 replies, 2 voices, and was last updated 9 years ago by AvatarJeff in Kentucky.
Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #4379
    Avatar
    TrialsRider
    Participant

    I can post a new topic but can’t post responses because the CAPTCA thing is missing.

    #29536
    Avatar
    TrialsRider
    Participant

    Safari browser doesn’t like the CAPTCHA, IE works but throws an error alert “Unable to establish a secure connection to ‘api-secure.recaptcha.net’. There is a problem with the security certificate from that site (The identity certificate has expired.)”

    Hope the admins can sort it out IF the problem is at that end, thx. I see there is much less participation as of late, possibly others are experiencing similar issues :( If you know of a fix please post it here.

    lol, either the new captcha sucks or I need new glasses, half the words have me seeing double ;)

    #29584
    Avatar
    TrialsRider
    Participant

    Life’s just too short to make it work with all the Internet Exploder workarounds I’ve struggled with tonight, I’ll be back once BBM is Safari friendly again.

    …pic posting seems to be busted too

    #29585
    Avatar
    Jeff in Kentucky
    Participant

    I stay in Internet Explorer to come here. If I want to add a link, I switch to Mozilla Firefox, copy the link, then go back to Internet Explorer to paste it here.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

You must be logged in to reply to this topic.